Voor het Angelman Syndroom

Stem op de Nina Foundation

ROTTERDAM --- De Nina Foundation doet mee met de NRC Charity Award. Breng uw stem uit en help ons de publieksprijs te winnen!

 
Met deze wedstrijd kunnen goede doelen gratis advertentieruimte winnen in NRC Handelsblad en op nrc.next. Reclamebureau AAJEE heeft voor de Nina Foundation belangeloos hiervoor de advertentie ‘Lachen omdat je anders bent’ ontworpen.

NRC Handelsblad heeft voor de winners twee prijzen beschikbaar gesteld: de publieksprijs en de vakjuryprijs.

De vakjury selecteert de ingezonden advertenties op vormgeving, de kracht van de boodschap, het beeldgebruik en de impact.

Naast de vakjuryprijs is het ook mogelijk om de publieksprijs te winnen. Om de publieksprijs te winnen kunt u vanaf 10 juli uw stem uitbrengen op de advertentie van de Nina Foundation. 

Op 21 september worden de winnaars van beide prijzen bekend gemaakt. Onder de stemmers wordt (willekeurig) een iPad2 (16GB) met digitaal abonnement op NRC Handelsblad of nrc.next verloot.

Gratis advertentieruimte is voor de Nina Foundation een mooie manier om onze boodschap uit te dragen. Wilt u op ons stemmen? Via deze link komt u rechtstreeks bij onze advertentie: http://www.nrccharityawards.nl/inzendingen/nina-foundation.

Dank u wel!

© 2022 Nina Foundation, KvK nummer: 24408322, RSIN: 8175.07.206, Bankrekening: NL82 RABO 0129 1592 20, Proveniersstraat 5b, 3033 CE ROTTERDAM