Voor het Angelman Syndroom

Linda en Ton lopen de 4Daagse

linda-tonNIJMEGEN --- Linda en Ton lopen de 4daagse voor de Nina Foundation. Dat de 4daagse van Nijmegen een mooi evenement is wist u al. Maar wist u ook dat dit jaar twee enthousiaste mensen voor de Nina Foundation lopen?

Wie zijn zij?

Linda Berkers en Ton Elders lopen dit jaar de 4daagse sponsorloop. Het opgehaalde bedrag doneren zij aan de Nina Foundation. Zodat wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van het Angelman Syndroom door kan blijven gaan. Tot het moment dat een genezing gevonden is!

Voor Linda is het lopen van de 4daagse voor de Nina Foundation een mooie manier om haar tweelingbroer en schoonzus te laten zien dat zij zich ook op deze manier inzet voor haar kleine neefje Jesse van 4 jaar.

Ton Elders is collega van een vader met een ‘Angel’-kindje. Ook Ton wil op deze manier zijn steentje bijdragen aan het onderzoek naar de genezing van het Angelman Syndroom.

De 4daagse is nog niet begonnen, maar Linda en Ton hebben nu al samen 3.200 euro opgehaald. Met uw bijdrage kan dit bedrag alleen maar groeien. Sponsor vandaag nog Linda en Ton! Dit kan via de sponsorpagina van de 4daagse of door een donatie over te maken aan de Nina Foundation. Vermeld hierbij ‘Sponsoring Linda en Ton’.

Dank u wel mede namens Linda en Ton.

© 2022 Nina Foundation, KvK nummer: 24408322, RSIN: 8175.07.206, Bankrekening: NL82 RABO 0129 1592 20, Proveniersstraat 5b, 3033 CE ROTTERDAM