Voor het Angelman Syndroom

Ren voor de NF

2charitynf

HILVERSUM – Hardlopen is een fijne sport om aan je conditie te werken en van de buitenlucht te genieten. Maar het kan nog mooier. Als hardloper kan je je ook laten sponsoren voor de Nina Foundation. 

Doe mee aan de 2Charity Run; een mooi hardloop event en hiermee steun je ook nog eens wetenschappelijk onderzoek naar het Angelman Syndroom.

Krijgt de Nina Foundation haar eigen hardloopteam?
Op 26 mei willen we deelnemen aan de 2Charity Run in Hilversum met zo veel mogelijk deelnemers. Ben je jong, oud, sportief of niet het, maakt niet uit iedereen kan meedoen. Er zijn verschillende afstanden die je kunt lopen. Bedrijven, particulieren en zelfs scholen kunnen zich inschrijven voor dit hardloopevenement. De Nina Foundation rent mee en wil zo veel mogelijk geld inzamelen om een behandeling van het Angelman Syndroom zo spoedig te vinden. Wist je dat daar maar 8 miljoen voor nodig is?

Henk Vreeswijk
Aanvoerder van de Nina Foundation-hardlopers is Henk Vreeswijk, zelf vader van een zoontje met het Angelman Syndroom. In het dagelijks leven werkt hij voor de Koninklijke Landmacht. Hij wil zo veel mogelijk hardlopers bewegen om mee te doen.

Vooral nu moeten we met zoveel mogelijk mensen een knallende prestatie neerzetten. Onderzoekers verwachten serieus binnen korte tijd deze handicap op te lossen.  En daar is geld voor nodig. Ik kan hier nu wel weer vertellen wat deze kinderen en mensen met Angelman Syndroom allemaal wel niet hebben en de moeilijkheden waar ouders voor komen te staan.

Dat ga ik niet doen! U weet inmiddels in uw omgeving wat het Angelman Syndroom teweeg brengt!”, aldus Henk Vreeswijk.

 

Het event
Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, zodat beginners en gevorderden kunnen meelopen op hun eigen niveau. De afstanden zijn: 5, 10, 15 en 21 kilometer. Het minimum sponsorbedrag is 100 euro per persoon, maar het is natuurlijk niet verboden om meer in te zamelen. Hoe meer hoe beter!

Zie ook: http://www.connect2charity.nl

 

 

We zoeken jou om te rennen!
Je kunt mee rennen om verschillende redenen. Zo is nu de kans om op te staan en te zeggen: Nu gaan we onze schouders er onder zetten en zoveel mogelijk donaties en sponsors op halen om dat onderzoek nu eens en voor altijd die ‘boost’ te geven die het Angelman Syndroom nodig heeft!

Je kunt ook meedoen als je speciaal iets met het Angelman Syndroom of de Nina Foundation hebt. Dan zou het helemaal mooi zijn als je een groep kunt motiveren om mee te doen. Dan loop je in ieder geval niet alleen! Welke reden je ook hebt, je bent zeer welkom om mee te lopen. Of je nu 5 kilometer loopt, of 21; het gaat om het plezier èn natuurlijk een mooi sponsorbedrag.

 

Sponsors
Ben je niet zo’n loper maar heb je wel zin om mee te doen, help dan door de lopers te sponsoren.  Bedrijven kunnen ook sponsoren door hun naam op de shirts van de lopers te plaatsen. U komt dan ook gratis op onze website met 45.000 hits per maand!

 

Doe mee
Meedoen is eenvoudig. Meld je als individu of als groep aan bij de Nina Foundation via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 10 mei of bel rechtstreeks met Henk Vreeswijk tel: 06-30569173 Vergeet niet om je naam, adres, telefoonnummer en email erbij te zetten!

 

“Er zijn heel veel ‘Angels’ in Nederland met grote of kleine families en het kan niet anders dan dat u na het lezen van dit bericht, met uw familie deze kans grijpt om te helpen!

Ik ga hem wel pakken JIJ toch ook?! Sport Verbroedert.”

Henk Vreeswijk

Земятин имел в "Кряк для far cry 2"виду эксперименты в области психологии и парапсихологии, которыми так "Скачать песни эминем"гордилось КГБ.

Эта статуя, очевидно, обладала способностью как-то "Программа для обрезания видео скачать"активизировать эти самые электрические волны, насчет которых мы с вами ломали "Кряк + для фотошопа cs3 скачать"головы, подытожила Анна.

Он был "Прошивки для nokia 5130c 2 скачать"немножко чудаковатый парень, но с благородной и чистой душой, с "Вий гоголь краткое содержание"беззаветно преданным сердцем.

Минут двадцать спустя после "Скачать сумерки сага рассвет торрент"начала погони птица, парившая в небе, могла бы увидеть с "Песни из фильма бригада скачать"полсотни всадников, по-видимому выехавших из одного места, но "Скачать карту скайблок для майнкрафта"теперь скакавших в разные стороны.

Никто не "Скачать игры для сотка"сомневался в том, что странного всадника действительно видели.

Спрашивал, например, меня, дружу ли я с тобой.