Voor het Angelman Syndroom

Congres NF volledig gesponsord

sponsoren-congres

ROTTERDAM – Het is de Nina Foundation gelukt het internationaal wetenschappelijke congres van oktober 2012 volledig gefinancierd te krijgen door sponsoren, fondsen en ouders. 

Dit past helemaal binnen het doel van de foundation dat niets aan de strijkstok mag blijven hangen en dat al het geld naar wetenschappelijk onderzoek naar het Angelman Syndroom moet gaan.

Bij het organiseren van een internationaal congres komt veel kijken. Er is een locatie nodig. Deelnemende professoren worden ingevlogen van over de hele wereld en vervolgens moeten ze ook nog ergens eten en slapen. Tijdens het congres is een lunch en verdere catering nodig. Voorafgaand aan de tweedaagse bijeenkomst zijn honderden brieven verstuurd.

Dank
De Nina Foundation dankt de volgende instanties, bedrijven en personen hartelijk voor het mogelijk maken van dit congres. Dankzij hen zijn er belangrijke stappen gezet in de zoektocht naar de oorzaak en het vinden van een remedie voor het Angelman Syndroom.

Aajee, Aegon, Achmea,  Bilderberg Parkhotel Rotterdam, CZ Fonds,  Eurest Catering, Erasmus Medisch Centrum,  KAS Bank, Lizeva, Bakker Marakesh, Het Overlevingsfonds, Philips, VvAA, Twee anonieme bijdragen