Voor het Angelman Syndroom

Bas Safety & Gifts

basbedrijfskleding

ROTTERDAM – Bas Safety & Gifts bedrukt gratis de shirts voor de lopers aan de Charity Run die voor de Nina Foundation lopen. 

BAS Safety & Gifts startte met bedrijfskleding, maar levert inmiddels een compleet pakket van promotiemateriaal tot relatiegeschenken, meestal met bedrijfslogo, bedrukt of geborduurd in ieder gewenst ontwerp en in iedere kleur. 
Frank van Asseldonk en Ine Bakker nodigen opdrachtgevers graag bij hen uit in de showroom. "De vraag is meestal wel duidelijk, de invulling niet. We zien het als onze taak om vooral goed te luisteren."

Snel en flexibel

Frank van Asseldonk en Ine Bakker richtten drie jaar geleden BAS Safety & Gifts op, dat staat voor: Beroepskleding, Advies en Services. Al snel na de start namen zij een bedrijf over dat relatiegeschenken en kerstpakketten verkocht. 
Het pand in Arnhem werd te klein, eenmaal in Westervoort gevestigd, onstond de wens om borduren en bedrukken in eigen beheer te nemen en al snel was de overname van een tweede bedrijf dat daarin gespecialiseerd was een feit. Van Asseldonk en Bakker hebben sindsdien alles in eigen hand en zijn daardoor snel en flexibel. Om klanten daarvan maximaal te laten profiteren, richten ze zich op bedrijven in een straal van 35 kilometer rond Arnhem. Grote, maar ook kleine bedrijven kunnen bij BAS Safety & Gifts terecht of het nu gaat om werkkleding met een eigentijdse uitstraling of promotiekleding voor marketingdoeleinden.

Bezoek de website via deze link