Voor het Angelman Syndroom

Renners maken het verschil

2charityrunfinish

ROTTERDAM – Indrukwekkende prestatie 2Charity Run. Vandaag is het eerste sponsor evenement gelopen waar de Nina Foundation aan deelneemt als goed doel.

Tien mannen liepen zich de benen uit het lijf in het Hilversumse bos om voor kinderen met het Angelman Syndroom het verschil te maken.

FAQ’s:

Steven Blokland liep op blote voeten 21 km door het bos. Had hij er nog nooit voor getraind. We zijn blij dat hij het zonder blessures er van af heeft gebracht.

Michael Stiefel kwam als derde binnen op de 21 km en kreeg daar een medaille voor. Als hij gisternacht niet tot 02.00 uit was geweest was hij waarschijnlijk op de eerste plaats gekomen ;-)

Michael Forystek kreeg een blessure aan zijn knie. Het oneven terrein was moeilijk begaanbaar en hij is halverwege gestopt.

Giacomo Casarosa was zelf heel verbaasd dat hij de 21 km in een redelijk tempo af wist te lopen aangezien hij een verstokte roker is.

Henk Vreeswijk liep 21 km met legerbepakking van 12,5 kilo. Hij kwam als laatste binnen na een spartaanse boswandeling.

En de loper die als allereerste zijn rondes volbracht voor de Nina Foundation op de 10 km, was Mike Helleman. Daarna liep hij met Henk Vreeswijk mee om hem te ondersteunen!

Opbrengst

‘Last but not least’…hoeveel is er door de lopers bijeen gerend?
2.500,- Dank aan alle donateurs en lopers!
Zo zie je maar weer, een dag met spanning en sensatie. Een sport die verbroedert: Sometimes running makes sense!
Heb je zin om ook in het team mee te lopen? Da’s mooi, want de Nijmeegse Vierdaagse gluurt weer om de hoek (16-19 juli) en de Dam tot Dam loop in Amsterdam (22 september). Meld je aan via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doe mee met een gezellige dag.
Als je toch van hardlopen houdt, kun je het ook voor het goede doel doen!

Kiekje
Op de foto zie je van links naar rechts de helden van de dag:
Voorste rij:
Huub Klein (niet meegerend maar wel gejuichd;-), Henk Vreeswijk, Henkie jr (niet meegerend maar wel gejuichd;-), Antoine Meulbroek
Achterste rij:
Giacomo Casarosa, Steven Blokland, sponsor, Michael  Forystek, Mike Heleman, Martijn Verzijden, Michael Stiefel, Justin Versleyen, Willem Bolck.