Voor het Angelman Syndroom

Walking for angels

Walking_for_angels

ROTTERDAM – Chris Croes, Roy Heesakkers en Peter van Vroenhoven lopen 80 kilometer voor kinderen met het Angelman Syndroom.

Wat doe je als jouw collega een kind heeft met het Angelman Syndroom? Stukje bij beetje wordt het je duidelijk wat dit inhoudt. Niet via spraak kunnen communiceren met het kind, slapeloze nachten, vaak naar het ziekenhuis, epilepsie dat moeilijk onder controle te krijgen is… Daarnaast hoor je ook dat onderzoek naar mogelijke behandelingen in volle gang is, maar dat hiervoor veel geld nodig is. Je gaat nadenken over wat je zelf kunt doen, hoe je kunt helpen.

Chris Croes, Roy Heesakkers  en Peter van Vroenhoven, werkzaam bij FedEx  en collega’s van een moeder met een Angelman kindje, hebben bedacht dat zij een steentje kunnen bijdragen aan het vinden van een behandeling voor het Angelman Syndroom. Ze hebben zich opgegeven voor de Kennedymars, een loopevenement dat dit jaar op 6 en 7 juli plaats vindt in Someren. Deelname aan dit sportieve evenement betekent dat zij 80 kilometer (ja, u leest het goed) in een keer gaan lopen. Ze starten om 10 uur ’s avonds en lopen ongeveer 20 uur door.  Hun actie heet ‘Walking for Angels’. Voor deze bijzondere sportieve prestatie laten ze zich sponsoren, het geld dat zij hiermee ophalen wordt aan de Nina Foundation gedoneerd. Wij zijn zeer verheugd dat Chris, Roy en Peter op deze manier de Nina Foundation steunen.

U kunt Chris, Roy en Peter via deze link  sponsoren. Mede namens hen, ouders en kinderen met het Angelman Syndroom, hartelijk dank voor uw steun!