Voor het Angelman Syndroom

Tineke trakteert vrijwilligers op show!

tineke_schouten

ROTTERDAM – Nederlands meest getalenteerde 'rare-typetjes- cabaretier' gaf 30 kaarten gratis weg voor vrijwilligers die zich inzetten voor Angelman Syndroom.

En zo kwamen dertig vrijwilligers vrolijk naar Den Haag waar haar show draaide.

Sommigen kenden elkaar niet omdat ze nooit met elkaar hadden samen gewerkt. Denk aan de notaris die gratis alle juridische zaken uitwerkt en de wijnhandelaar die de winst van zijn Limoncello verkoop jaarlijks doorsluist naar het goede doel van de Nina Foundation. De collectant die van deur naar deur gaat en die naast de vrijwilliger zit die bedrijven benadert voor sponsoring. En ook ouders die zich inzetten voor hun kind door het grotere doel te ondersteunen met website beheer en sponsorlopen.

Tineke een bijzonder lied geschreven over ouders met kinderen die anders zijn. Een hoop kregen een brok in de keel want ze sloeg de spijker op z'n kop met de tekst. Er werd door Tineke en haar gezelschap gecollecteerd voor de Nina Foundation. Na de show mochten de vrijwilligers backstage en kregen een drankje aangeboden! Er zijn veel foto's gemaakt waarop een geweldige Tineke staat met een of meerdere vrijwilligers.

Beste Tineke, namens alle aanwezigen die je hebt getrakteerd, dank je wel!

Het is fijn om gewaardeerd te worden!