Voor het Angelman Syndroom

Angelman Walk Nederland

angeman_walk

Amsterdam – De eerste Nederlandse Algeman Walk, een sponsorloop voor het goede doel, wordt op 6 september 2014 in het Amsterdamse bos georganiseerd.

Op zaterdag 6 september wordt in Nederland de allereerste Angelman Walk gehouden worden, een sponsorloop voor het goede doel. De wandeling wordt georganiseerd door ouders van kinderen met  het Angelman Syndroom, om zo geld op te halen voor de Nina Foundation en de Foundation of the Angels, twee stichtingen die zich inzetten voor alle kinderen met het Angelman Syndroom.

Het doel is om met zoveel mogelijk deelnemers door het Amsterdamse Bos te wandelen, waarbij alle wandelaars zelf op zoek gaan naar sponsoren.

In samenwerking met de boswachterij zijn twee mooie routes uitgezet, die ook zeer geschikt zijn voor rolstoelen. Is het voor u om welke reden dan ook niet mogelijk om deel te nemen? Doneren mag uiteraard ook!

Inschrijven kan op de website http://nvdputtelaar.wix.com/angelmanwalknl, ook staat hier alle informatie over bijvoorbeeld de route en de goede doelen die gesteund worden.

Graag zouden we iedereen willen uitnodigen om mee te doen, en dit bericht zoveel mogelijk te delen. Hoe meer mensen hiervan weten, hoe meer wandelaars… en meer geld voor het goede doel!

Tot ziens op 6 september!