Voor het Angelman Syndroom

Jubileum-aanbieding NF

PlaatjeOF

HEMMEN - speciale jubileumaanbieding voor betrokkenen van de Nina Foundation

In het najaar van 2009 ben ik het Overlevingsfonds gestart. Dat betekent dat binnenkort het eerste lustrum van het OF een feit is.

Vijf jaar na dato kijk ik met tevredenheid terug op de afgelopen periode. Het belegd vermogen is gegroeid, deels door een vrij constante instroom in het fonds, maar ook door het rendement van circa 40% op het belegd vermogen tot en met augustus 2014. Van de vijf jaren waren er vier positief tot zeer positief, alleen 2011 werd met verlies afgesloten. Dit jaar is het Overlevingsfonds geregistreerd in het AFM-register voor kleine beleggingsinstellingen. Dit register is openbaar op de website van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Als beheerder van het Overlevingsfonds steun ik zowel via het fonds als privé de Nina Foundation. Het eerste lustrum en de behaalde resultaten hebben mij doen besluiten om voor betrokkenen van de Nina Foundation een  inschrijvingsperiode met korting te organiseren. Dit betekent dat u vanaf heden tot het einde van dit jaar (2014) met 50% korting kunt inschrijven op participaties van het OF (minimaal een ton voor nieuwe inschrijvingen). Dit betekent dat de uitgiftevergoeding 0,5% zal bedragen in plaats van 1,0%. Tijdens de actieperiode zal de volledige uitgiftevergoeding als donatie naar de Nina Foundation gaan. 

De Nina Foundation als organisatie heeft geen belang in het OF. De behaalde beleggingsresultaten zijn uiteraard geen garantie voor de toekomst. Geïnteresseerden om te participeren dienen zich te baseren op het verkrijgbare prospectus en de voorwaarden van beheer en bewaring. Zie hiervoor de fondsdocumentatie op de website www.overlevingsfonds.nl.

Mocht u interesse hebben in een afspraak over het beleggen in het OF, aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen op telefoonnummer (0488) 45 36 10 of e‑mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ir. I.C. (Marco) Knaap RBA
Beheerder Overlevingsfonds