Voor het Angelman Syndroom

Artic Challenge 2015

articchallengehaus

ROTTERDAM - Harold Paagman en Sander van Hattem van HAUS Europe B.V. doen mee aan de Arctic Challenge Tour, een toertocht voor personenauto’s door het koude Scandinavië. Hierbij zamelen ze geld in voor de Nina Foundation.

Een uitdaging voor zowel het team als het voer-tuig om te zien hoe er wordt omgegaan met vermoeidheid, kameraadschap en tegenslag onder Arctische omstandigheden.

De tour is geen snelheidswedstrijd, het is een uitdaging. Het komt neer op behendigheid, goed navigeren en anticiperen. Deelnemers zijn verplicht zich aan de maximum snelheid te houden. Uiteraard is de tour wel competitief. Het competitie ele-ment zit hem in het vinden van de meest ideale route en het afleggen van een etappe in een zo kort mogelijke tijd en/of zo kort mogelijke afstand.11 januari vetrekken ze om in acht dagen tijd tussen de 6.000 en 7.000 km af te leggen naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel.

Voor een groot deel bestaat de tour uit rijden over sneeuw en ijs en kunnen er heel barre omstandigheden zijn.De Arctic Challenge Tour omvat een aantal etappes. Vooraf is bij de deelnemers niet bekend welke route gereden gaat worden. De organisatie bepaalt de hoeveelheid en lengte van de etappes. 

Op de website van Haus Europe BV vind u alle informatie omtrent de rit en ziet u de mogelijkheden om de rit te sponsoren. 

De directe link vind u hier

© 2021 Nina Foundation, KvK nummer: 24408322, RSIN: 8175.07.206, Bankrekening: NL82 RABO 0129 1592 20, Proveniersstraat 5b, 3033 CE ROTTERDAM