Voor het Angelman Syndroom

Kerstmarkt in Boerdonk

kerstmarkt-boerdonk

ROTTERDAM - Op de donderdag voor de kerstvakantie was het tijd voor de eerste kerstmarkt van de St. Nicolaasschool in Boerdonk. 

Alle kinderen hadden supergoed hun best gedaan om lekker eten en hele mooie knutselspullen te maken. De mooiste kerststukjes, sieraden, kerstbomen en de lekkerste cupcakes, pannenkoeken en andere hapjes lagen klaar in de verschillende klaslokalen. Om 18.00 uur stonden de eerste kinderen met spanning te wachten achter hun kraampje op de eerste bezoekers.  Dat wachten was zeker de moeite waard, want wat waren er veel mensen en wat werd er veel verkocht!  De klassen stroomden vol en de kinderen stonden allemaal te glunderen als ze hun eigen spulletjes konden verkopen. In de peuterspeelzaal werden volop kinderen geschminkt, kerstwensen geschreven voor in de kerstboom en knuffels en poppen genezen door de poppendokter. Zelfs de kerstman had nog even tijd gevonden om met iedereen op de foto te gaan.  Al met al was het een super geslaagde avond met veel gezelligheid en een fijne kerstsfeer.

Maar wat is nu het bedrag dat we kunnen schenken aan de NINA foundation? Afgelopen week werd dat op school bekend gemaakt en alle kinderen stonden vol spanning te kijken hoe Ties en Guusje, de broer en zus van Giel, het bedrag onthulden. Maar liefst 1053,31 euro is er opgehaald voor het goede doel!! Wat een superbedrag en wat mooi dat we dat met zijn allen in Boerdonk bij elkaar gehaald hebben! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder de hulp van de leerkrachten, ouders, en sponsoren die ons geholpen hebben. Maar het allerbelangrijkst: Met de hulp van alle kinderen die zo ontzettend hard gewerkt hebben om een gezellige en fijne avond te verzorgen!

Iedereen bedankt!