Voor het Angelman Syndroom

Ruim 12.000 euro Artic Challenge

arcticchallengecheck

ROTTERDAM - Op zondag 18 janauri was de finish van de Artic Challenge. Het team van Haus Europe BV heeft, naast een zeer verdienstelijke zesde plaats, ook ruim 12.000 euro opgehaald voor de Nina Foundation. 

Het begon allemaal met een idee om mee te doen aan de Artic Challenge en tevens een goed doel te steunen. Na een brainstorm over hoe het aan te pakken konden de mensen van Haus Europe echt aan de slag. Er werd een beroep gedaan op vrienden, familie, zakelijke relaties om zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Er werd een zeer professionele marketingcampagne opgezet met brochures, een website, social media etc. 

Na alle voorbereidingen kon de echte tocht beginnen. De stress sloeg al meteen toe omdat een dag van tevoren nog van auto gewisseld moest worden. Op 11 januari was het dan zover en vond de start plaats. Er moesten in totaal vier etappes in 8 dagen worden verreden, waarvan het meerendeel door de ijskou. 

Wij willen de Harold en Sander (bestuurders van de auto) van Haus Europe BV hartelijk bedanken voor hun inzet voor de Nina Foundation en verder ook alle sponsoren die deze actie hebben mogelijk gemaakt. 

Hieronder nog een korte foto impressie van de finish.

articimage1

articimage2

articimage3

articimage4

articimage5

articimage6