Voor het Angelman Syndroom

CPC2015

cpc2015

DEN HAAG - Soms komt er steun voor jouw doel uit een onverwachte hoek. Mijn buurman Rene Verhoeve kampte 2 jaar geleden nog met overgewicht, maar sport zichzelf nu wezenloos om dit tegen te gaan.

Rene en ik hadden het vaak over sport en uiteindelijk is hij begonnen. Dat werpt zijn vruchten af hij viel inmiddels 20 kg af en voelt zich fitter dan ooit. Zoals een echte hagenees met haagsche bluf betaamt zei hij tegen mij Henk wanneer ik de halve marathon ga lopen doe ik dat voor jouw doel. Want waar we niet snel over heen moeten stappen is dat een halve marathon een behoorlijke impact heeft op het lichaam. En toen belde hij op Henk mijn startnummer is binnen ik ga het doen! Echt geweldig dacht ik en kreeg toen een goed gevoel hierover dat ik de beslissing nam om het samen te doen. Zo gezegd zo gedaan. Op zoek naar shirtsponsors en donateurs. Rene zijn doortastendheid leverde meteen 2 shirtsponsors op en ik had er 2 dus ons shirt tijdens de City Pier City loop Halve Marathon van 8 maart is compleet. Wij hopen dat veel mensen ons steunen en doneren want daar gaat het uiteindelijk om. Het onderzoek naar Angelman is baanbrekend. Geld is nodig om dit syndroom te beïnvloeden.

Pay it foward…en doneer uw bijdrage naar de Nina Foundation onder vermelding van CPC 2015!!

Henk en Rene


Kort de sponsors:

HOOFDSPONSOR:

Jump Paradise
Argonstraat 134
2781 sp Zoetermeer
www.jumpparadise.nl

Een bedrijf gespecialiseerd in verhuur van springkussens, kinderpret, partytent verhuur incl stoelen/tafels. U wordt hier geholpen door Nathalie Boot Hofman  die op haar betrokken wijze alles uit de kast haalt om de klant een prettig gevoel te geven.
 

SUBSPONSOREN:

Tcn Infra Nederland
Dick Hoogendoorn
Iepenweg 13
3421 TW Oudewater

Schilders- en onderhousbedrijfs Jordi Koegler
De Brink 746
2553 HN Den Haag
Tel: 0653454266

Gespecialiseerd in al uw schilderwerk en onderhoud binnen en buiten!

Ahero Schoonmaakbedrijf uit Den Haag
Voor alle glasbewassing en schoonmaakwerkzaamheden.
www.aheroschoonmaakbedrijf.nl