Voor het Angelman Syndroom

Vrijwilligersdag 2015

Vrijwilligersdag 2015

Rotterdam- Op 6 juni 2015 was de jaarlijkse vrijwilligersdag van Nina Foundation. Dit jaar was restaurant Vessel 11 in Rotterdam het decor van deze informatieve en informele middag. 

Iedereen die zich het hele jaar door belangeloos inzet voor Nina Foundation was voor deze dag uitgenodigd. Gedurende de middag zijn de ontwikkelingen van het afgelopen jaar doorgenomen én is er een voorzichtige blik naar de toekomst geworpen. Daarnaast hebben we dit jaar gezamenlijk afscheid genomen van ons bestuurslid Manon Molenaar, die zich jarenlang vol overgave heeft ingezet voor onze stichting. Wij bedanken haar nogmaals hartelijk voor alles wat ze voor ons heeft betekend!

Aan de andere kant hebben we ook twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen in ons midden. Penny van Mourik (bestuurslid en secretaris) en Jasper Cornelissen (bestuurslid en PR). Vol energie gaan ze voor Nina Foundation aan de slag. We heten ze dan ook uiteraard van harte welkom!

Na het officiële gedeelte werd de dag afgesloten met een borrel en een barbecue. Overigens ook geheel verzorgd en kosteloos aangeboden door Vessel 11.

Heeft u ook interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor Nina Foundation? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.