Voor het Angelman Syndroom

Subventies voor Angelman dokter zijn aangevraagd

Boven het doel voor voor het bekostigen van onderzoek, is het doel van de Nina Foundation ook het crëeren van centra voor Angelman Syndrome.Als eerste stap werden twee subventies aangevraagd aan de Nederlanse regering.Een aavraag voor een arts gespecialiseerd in Angelman, de andere aanvraag voor de kennis transfer van Italië aangaande de communicatie methodes die daar gebruikt werden.

Met deze susidies kan een speciaal  kan de dokter optimum hulp and advies geven aan de patiënt. Daarenboven zal een communicatie therapie die toegepast is in Italië, ook in Nederland verkrijgbaar worden.Deze communicatie therapie is zeer efficiënt in Italië.

Indien U ons wenst te helpen bij deze projekten , gelieve ons te contacteren.

Сдается "Скачать the music the music"мне, что ты просто завидуешь "Скачать cfg nothing"успеху моей постановки, вот почему "Ноксология учебник скачать"тебе так хочется, чтобы пьесу отменили.

До меня "Скачать ирина ортман"дошел слух, будто "Скачать песню для танца живота"один из Старших шумерских богов "Starcraft 2 cracked скачать торрент"попытается во время торжеств совершить "Новинки скачать клубняк"переход.

Неожиданно сгусток рванулся к вздымающейся "Nintendo игра скачать"дуге протуберанца.

Теперь вступи в Логрус "Бесплатная игра ранетки скачать"сам, велел он, оставаясь пассивным.

Похоже, Люк по "Скачать игры blur"поводу своих родителей держал рот на замке.

И твой отец будет беспокоиться.